Nagy Gergely

NAGY GERGELY ESKÜ ALATT VALLJA:

"Megfelelő tudással és tettekkel bárki elérheti az anyagi függetlenséget."

IGEN, ÉRDEKEL

Tudni akarod, hogyan érheted el Te is az anyagi

függetlenséget 5 éven belül?

LAST MINUTE! Utolsó lehetőség, hogy jelképes összegért megismerd képzési programunkat!

Most hunyd be a szemed, és képzelj el egy olyan életet, amely nem arról szól, hogy kötelezettségeidet kell teljesítened, hanem egyszerűen csak éled az életed. Azzal töltöd az idődet, amivel akarod, és akivel akarod. Hogyan telne el egy ideális napod?

Mi az a tevékenység, amit szívből tudnál végezni életed végéig?

Üdvözöllek. Nagy Gergely vagyok, a Szabaddá válás kézikönyve szerzője, anyagi függetlenség tanácsadó és coach.

Meghirdetem az Anyagi Függetlenség Start képzést, amely Budapest belvárosában kerül megtartásra.

Ez egy 2,5 órás elméleti és gyakorlati képzés, amely megváltoztathatja életedet!

Az UTOLSÓ Start képzés időpontja:

· 2016. február 15., 18.00-20.30

Helyszín: 1065 Budapest, Révay u. 10.

ÉLJ A LEHETŐSÉGGEL, ÉS MOST MÉG UTOLJÁRA JELKÉPES ÖSSZEGÉRT MEGTUDHATOD:
  • Mi az oka annak, hogy jelenlegi anyagi helyzeted nem ad okot az elégedettségre? Megmutatom Neked, miben más egy anyagilag független ember.

  • A jelenlegi szokásaid közül melyek azok, amelyek közelebb visznek kitűzött céljaid eléréséhez? Saját példámon keresztül bemutatom Neked, hogyan kontrolláld szokásaidat.

  • Hogyan tűzz ki célokat? Biztosan mondták már Neked, hogy álmodj nagyot, és ragasztgasd tele a lakásodat színes fotókkal házról, autóról, nyaralásról, de talán ismerős az is, hogy egy idő után ezek nem igazán motiválnak… A jó célnak van két nagyon fontos ismérve, és én segítek Neked, hogy ezt megtaláld!

  • Tegyük fel, hogy a gondolataid és a hozzáállásod már rendben vannak, és megfelelők a céjlaid is. Mik az első gyakorlati lépések annak érdekében, hogy 5 éven belül anyagilag független légy, és hogyan vágj bele?

  • Ahhoz, hogy ne 100 évig, hanem csak 5 évig tartson, míg eléred a szabadságot, el kell kezdened másképpen hozzáállni a pénzcsináláshoz, és megfelelően értékelni magadat! Bemutatom a pénztermelő rendszerek létrehozásának 5 alaptörvényét, amelyet semmiképpen sem hagyhatsz figyelmen kívül, ha drasztikus bevételnövelésre vágysz!

FIGYELEM! Ha eljössz a Start Képzésre, az végzetes és visszafordíthatatlan veszélyeket jelenthet Számodra! Elképzelhető, hogy mindaz, amivel eddig nyugtattad magad, és felmentetted a felelősség alól, értelmét veszti és megszűnik létezni. Innentől semmire és senkire nem hivatkozhatsz, hogy nem élsz a családoddal olyan életet, amilyenre vágysz. Ha a gyereked vagy az unokád megkérdezi, miért nem éltek magas életszínvonalon, nem mondhatod azt neki, hogy bárki más tehet róla Rajtad kívül, és azt sem mondhatod, hogy nem ismertél meg olyan konkrét módszereket, amelyekkel drasztikus bevételeket teremthettél volna a családod számára!

MENNYIBE KERÜL NEKEM MINDEZ?

A tudásnak, amit átadok Neked, felbecsülhetetlen az értéke. Az információk nagy részét eddig csak és kizárólag több százezres képzéseken osztottam meg a résztvevőkkel, és az infók így összességében sehol máshol nem hozzáférhetők.

Biztos lehetsz benne, hogy nem egy olyan dolgot hallasz tőlem a képzésen, ami rövid időn belül érezhető konkrét forintokat jelent Számodra, ami a zsebedben fog csörögni, vagy a bankszámládra fog érkezni.

Egy ilyen intenzív képzésért több tízezer forintot is elkérhetnék, azonban azt szeretném, ha nem éreznéd, hogy sokat kockáztatsz, de mégis megtapasztalnád, mit jelent önmagadba fektetni.

Az Anyagi Függetlenség Start Képzés díja most utoljára mindösszesen bruttó
2 990 Ft!

Kevesebbe kerül, mint két mozijegy! Viszont amíg a filmet csak megnézed, és utána nem változik az életed, úgy ez a mostani 2,5 óra elindít Téged életed új szakaszán!

Bevállalod ezt a hatalmas kockázatot?
 

IGEN! ÉN IS OTT LESZEK!